Ecran led

ECRAN LED

Ecranele LED reprezinta cea mai noua si cea mai moderna solutie pentru a putea arata tuturor participantilor la eveniment filmulete de prezentare, imagini, sau chiar pentru a transmite live un eveniment.

Cu ajutorul acestor ecrane LED de mare fidelitate, se pot realiza si programe de lumini dedicate, ce vor completa de minune ambianta creata la eveniment.

Se folosesc atat pe timpul zilei, cat si seara, datorita iluminozitatii foarte bune. Acestea sunt modulare, iar dimensiunea recomandata de noi este de 3m/2m.

Masca Dj iluminata

MASCA DJ ILUMINATA

 – solutia perfecta pentru ascunderea cablurilor si a tuturor elementelor tehnice inestetice
– iluminata cu LED-uri RGB (toate culorile)
– se pot creea programe de lumini statice sau dinamice
– este modulara si poate fi instalata in diverse forme

Artificii

ARTIFICII

Intotdeauna momentul primului dans al mirilor si momentul aducerii tortului au reprezentat doua dintre cele mai importante momente ale unei nunti, care sunt marcate prin aplauzele invitatilor, cantatul cu voce tare a celebrei melodii „Multi Ani Traiasca!” si bineinteles prin focul de artificii.

Echipa noastra vine in ajutorul vostru si va pune la dispozitie o intreaga gama de artificii de interior si artificii de exterior, deservite de personal autorizat in domeniu, pentru ca voi sa va puteti bucura linistiti de cea mai frumoasa seara!

Schele de lumini

SCHELE DE LUMINI

Lumina intotdeauna a reprezentat un avantaj pentru participantii la un eveniment. De foarte multe ori acestia se simt incurajati sa mearga pe ringul de dans impreuna cu partenera, pentru ca acolo se creeaza o atmosfera calda, intima, perfecta pentru un dans de cuplu, ceea ce nu s-ar fi putut realiza doar cu lumina alba si statica oferita de restaurantul unde are loc evenimentul.

Avem pregatite mai multe variante de schele de lumini, pentru toate gusturile si mai ales pentru toate buzunarele, special gandite pentru a putea fi amplasate in orice locatie. Va recomandam cu incredere un pachet de lumini pentru orice petrecere!

ECHIPAMENT SONORIZARE

Deja nu mai este un secret pentru nimeni ca pentu buna desfasurare a unui eveniment ai nevoie de echipamente foarte bune si de ultima generatie. Au trecut de mult vremurile cand erau apreciati cei care aveau cunostinte in domeniul tehnic si reuseau sa faca dintr-o bucata de PAL si doua difuzoare rusesti o boxa care sa sune cat de cat bine. Acum se pune mare accent (ceea ce este si normal) pe calitate.

Pentru cei interesati de calitatea echipamantelor noastre, vom prezenta mai jos o parte din echipamantele pe care le folosim pentru a ne face treaba ireprosabil la fiecare eveniment.

Masina de baloane

MASINA DE BALOANE

– recomandata pentru orice petrecere, indiferent de varsta si locatie
– creeaza o atmoferica feerica si umple orice spatiu cu mii de baloane in doar cateva secunde
– iubita de toti fotografii profesionisti pentru cadrele minunate ce se pot realiza
– baloanele sunt produse cu ajutorul unui jet de aer care trece prin niste formatoare de bule speciale
– se foloseste un lichid special (inclus)
– numar nelimitat de folosiri pe parcursul unui eveniment

Lumini arhitecturale

LUMINI ARHITECTURALE

Luminile arhitecturale sunt acele proiectoare speciale care dau culoare oricarei incaperi sau cladiri. Se pot folosi atat pentru interior cat si pentru exterior.

Beneficiind de cea mai noua tehnologie in domeniu (LED RGB), proiectoarele pot fi programate sa lumineze intr-o singura culoare sau putem alege impreuna culorile pe care le doriti si intervalul de timp la care sa se schimbe.

Da un plus de culoare locatiei tale, alegand unul din pachetele de lumini arhitecturale !

Fum greu

FUM GREU

– fumul greu creeaza un moment de spectacol deosebit datorita proprietatilor sale, care nu ii permit sa se inalte de la podea pe intreaga durata de folosire
– fumul nu are miros si nu este toxic
– masina functioneaza pe baza de gheata carbonica (inclusa in pret)
– recomandam folosirea fumului greu doar in spatii inchise (fara curenti de aer)
– va oferim gratuit 3 kg de gheata carbonica pentru cupele de sampanie la primirea invitatilor

Coloane iluminate

COLOANE ILUMINATE

– reprezinta o varianta eleganta de a da un plus de culoare si stil evenimentului vostru
– sunt foarte stabile, nu exista pericol de accidentare
– sunt iluminate pe interior cu proiectoare LED RGB
– sunt foarte spectaculoase, avand inaltimea de 2 metri
– deasupra se pun doua lumini inteligente pentru iluminarea tavanului sau ringului de dans
– se creeaza programe de lumini statice si dinamice de mare impact
– luminile sunt controlabile direct de pe laptop sau comanda de lumini DMX